Климатици изкупуване-зелена енергия, спасете планетата.Възползвайте се сега от офертата спасете природата. Услугата Ви дава възможност да върнете стар климатик за нов климатик и да спечелите пари.Рециклиране на климатици.Услугата стар климатик за нов се хареса на много наши клиенти, защото спестяват от 50 лева до 250 лева от цената на новия климатик.
солар клима върни климатик
  
климатици на лизинг

 

УСЛОВИЯ НА ЕКО ПРОГРАМАТА „СПАСЕТЕ ПРИРОДАТА“

            ВЪРНИ СТАР КЛИМАТИК И ВЗЕМИ НОВ

Имате стар климатик, който създава все повече проблеми, харчи много ток или просто сте решили да купите нов защото Ви е писнало от ремонти?

Възползвайте се сега от офертата спасете природата. Услугата Ви дава възможност да върнете стар климатик за нов климатик и да спечелите пари.

Запази природата чиста върни стария си климатик за рециклиране

Климатикът е изработен от метали – черни и цветни; електронни компоненти, които съдържат вредни за околната среда киселини и токсични елементи. Металите, както металите от останалите уреди, могат да се рециклират и използват отново. Не изхвърляйте климатика в кофата за боклук, а заменете стар климатик за нов. Всички Вие знаете, че климатиците съдържат фреон. Старите фреони като R22 са флуорни газове, които са опасни за озоновия слой. Доказано е, че хлорните атоми взаимодействат с озоновите, като един атом хлор може да разруши до 100 000 молекули озон. Затова са строго забранени за изпускане в атмосферата. При професионален демонтаж на климатик, фреонът се събира и се рециклира. Възползвайте се сега от услугата стар за нов климатик и помогнете за запазване природата чиста.

В случай, че старият Ви климатик има сериозен проблем, дефект в компресора например, понякога е по-изгодно да купите нов климатик и да предоставите стария климатик за рециклиране. Така ще се наслаждавате на работата на новия климатик, без да се притеснявате за нови проблеми и ремонти. Замяната на стар климатик с нов ще ви гарантира по-ниски разходи за електроенергия.

Спестете пари с услугата стар климатик за нов

Услугата стар климатик за нов се хареса на много наши клиенти, защото спестяват от 50 лева до 250 лева от цената на новия климатик. Колко ще спестите зависи от модела на стария климатик, фреона, с който той работи, и други фактори, които наши специалисти оценяват, за да е максимално ефективна.

Безплатен демонтаж на стария климатик – спестявате още.

Демонтажът на климатик е процес, за чието извършване се изисква професионални инструменти и познания с цел да се съхрани фреонът и да се гарантира работата на климатик при евентуално преместване. С услугата стар климатик за нов, Вие ще получите и безплатен демонтаж на стария климатик, което ще Ви спести допълнителни средства. В случай, че искате да се възползвате от услугата за повече от един климатик, Вие ще получите допълнителна отстъпка от цената на новите климатици.


DAIKIN JAPANCARRIER/TOSHIBALG KOREAMITSUBISHI HEAVY INDUSTRIESTOSHIBA DAISEIKAI JAPANGENERAL FUJITSU JAPAN
 

 

*Всеки монтиран климатик е с пълна гаранция!/3 години

Ако заявите оглед и консултация, Вие не дължите нищо и не сте обвързани с покупка!.

Всички цени са в Български лева и с включен ДДС 20% без монтаж до 3м.разтояние м/у вътрешно и външно тяло.Пазара на климатици е динамичен- съществуват и други модели.За да получите повече информация и консултация при избор на климатик свържете се с нас.

Тел./факс: 02/986-16-65  

GSM: 0885/84-78-66              GSM: 0878/84-78-66

  e-mail:solar_klima@abv.bg

Copyright © Доставка и монтаж на климатици 2014
Климатици от СОЛАР КЛИМА ЕООД
.