Програма енергийна ефективност REECL от Солар Клима.Разсрочено плащане, лизингови вноски за продажба, лизинг, монтаж, демонтаж, сервиз,зареждане, преместване и профилактика на климатици.Продажба и монтаж на климатици 2014 гр.София Солар Клима ЕООД.REECL
солар клима върни климатик
  
климатици на лизинг
Кредит за климатик по програма енергийна ефективност?
Кредит за климатик по програма енергийна ефективност Програмата REECL предоставя възможност за кредитиране за охлаждащи и загряващи термопомпени системи и безвъзмездна помощ в размер на от 20% до 35%. Чрез партньорски банки REECL отпуска кредит за климатик, за който кредитополучателя има право да ползва безвъзмездна помощ. Размера на помоща зависи от проекта, с който се кандидатства. Ако проекта е на едно лице то безвъзмездната помощ е до 20%, а при проект на няколко собственика тази помощ може да достигне и до 35%. Програмата не спомага само кредити за климатици а има и други възможности, които може да прочете на сайта й.
Според сайта на REECL критериите за подбор на термопомпени системи за отопление и климатизация са следните:
Климатика трябва има годишен коефицент на трансформация COП по-голям от 2.7
Работния режим при охлаждане да е от 21° до 43°C външна температура
Работния режим при отопление да е от –10° до 15°C външна температура
Как се кандидатства за кредит по програма енерго ефективност?
Взима се писмена оферта от доставчик на подходящи енергоспестяващи подобрения и се кандидатства за кредит в клон на финансираща банка по правилата и условията на Програма REECL.
Кои банки финансират кредити за енергоефективност?
Към този момент участват:

ПроКредит Банк
Райффайзен
Банк Банка
ДСК
СИБАНК
Къде мога да подам молба за кредит по тази програма?
Молби за кредит могат да се подават във всеки клон на участваща банка или в офисите или магазините на фирми-партньори на участващите банки.
При спазване на правилата и условията на Програмата REECL, кредитополучателите могат да получат безвъзмездна помощ в размер на 20% от главницата на кредита за доставка и монтаж на енергоспестяващите мерки, които се изпълняват като индивидуален проект. Съответните суми на помощта не може да са по-големи от €2200 за доставка и монтаж на климатици. Сумарно безвъзмездната помощ за едно домакинство не може да надхвърля левовата равностойност на €9000.
Информацията е извлечена от : www.reecl.org
 DAIKIN JAPANCARRIER/TOSHIBALG KOREAMITSUBISHI HEAVY INDUSTRIESTOSHIBA DAISEIKAI JAPANGENERAL FUJITSU JAPAN
 

 

*Всеки монтиран климатик е с пълна гаранция!/3 години/span>

Ако заявите оглед и консултация, Вие не дължите нищо и не сте обвързани с покупка!.

Всички цени са в Български лева и с включен ДДС 20% без монтаж до 3м.разтояние м/у вътрешно и външно тяло.Пазара на климатици е динамичен- съществуват и други модели.За да получите повече информация и консултация при избор на климатик свържете се с нас.

Тел./факс: 02/986-16-65  

GSM: 0885/84-78-66              GSM: 0878/84-78-66

  e-mail:solar_klima@abv.bg

Copyright © Доставка и монтаж на климатици 2014
Климатици от СОЛАР КЛИМА ЕООД
.